Werkplaats voor gevorderde dichters

De werkplaats staat onder leiding van een bekende dichter. Hij geeft steeds nieuwe impulsen en opdrachten. Onder zijn leiding bespreek je elkaars werk en verfijn je je schrijverschap. Wanneer er projecten zijn samen met andere kunstdisciplines of bij (stads)evenementen, dan kun je daaraan meedoen met je werk. De bijeenkomsten zijn één keer per 14 dagen.

Deelnemers worden toegelaten op basis van vooraf ingezonden werk. Wanneer er plaatsen vrij zijn, ontvang je een uitnodiging om werk in te zenden. Is er geen plaats, dan ontvang je bericht dat je op de wachtlijst komt.

Vanaf oktober 2018 is Mark Boog de nieuwe dichter-begeleider van de Poëziewerkplaats. De inschrijving vindt plaats via VAKdocent Margriet van Bebber. 


Een korte bio van Mark Boog: 

Mark Boog (1970, Utrecht) won de C. Buddingh'-prijs voor zijn debuut en de VSB-poëzieprijs voor de bundel ‘De encyclopedie van de grote woorden’. Hij publiceerde dichtbundels en romans. In april 2018 verscheen ‘Café De Waarheid’, een roman die gelezen kan worden als een ode aan de buitenstaander. Met John van der Wens maakt hij de interactieve poëzie-app Dichtbij. Zijn werk is in diverse talen vertaald. Vanaf oktober 2018 is Mark Boog de nieuwe dichter-begeleider van de Poëziewerkplaats.