Ontdek je schrijftalent

Hou je van schrijven en wil je daar iets mee? Ontdek je schrijftalent in de opstapcursus creatief schrijven. Je krijgt drie avonden korte schrijfopdrachten in verhalen en gedichten. Al doende kom je er achter wat je goed ligt. En smaakt het naar meer, dan kun je meteen verder met de basiscursus creatief schrijven. Wil je daarna je schrijverschap verder ontwikkelen, dan kan dat ook.
Schrijf je nu in! Opstapcursisten krijgen voorrang bij plaatsing in de basiscursus.

Opstapcursus creatief schrijven voor volwassenen

De opstapcursus is geschikt voor iedereen van 18 tot 98 die schrijfideeën heeft en wil leren hoe je die op papier zet. En voor wie wil leren hoe je op een idee komt voor een verhaal of gedicht. En voor wie wil weten of zij/hij wel schrijftalent heeft. Er is maar één manier om dat te ontdekken: opstappen!

Wat leer je bij de opstapcursus creatief schrijven?

In de opstapcursus leer je 
  • hoe je op ideeën komt;
  • dat je over alles, zelfs de kleinste gebeurtenissen, kunt schrijven;
  • hoe je elkaar feedback kunt geven en wat je met die feedback kunt doen.

Wat zijn de lesvormen?

Je krijgt korte schrijfoefeningen en – opdrachten, individueel, in tweetallen of een klein groepje, waarmee je in de les een eerste versie schrijft. Thuis maak je de opdracht op je gemak af. In de volgende les bespreken we de gemaakte teksten.

Wat neem je mee voor de opstapcursus creatief schrijven?

Zorg voor pen en papier [schrijfblok], of neem je [opgeladen] laptop mee. Een mapje om uitgedeelde teksten in op te bergen is handig. De docent zorgt voor de rest.

Schrijf je in!

De lessen zijn wekelijks op dinsdag. 


Nieuwsgierig naar andere schrijfactiviteiten en schrijfcursussen in Nederland? Kijk dan ook op: https://schrijvenonline.org/activiteitenFacebook
LinkedIn
Eigen website van docent