Deze cursus zal helaas dit cursusjaar niet door gaan. Heeft u toch interesse voor deze cursus, en wilt u dat we u op de hoogte houden in het geval de cursus onverhoopt toch kan starten? Dt kunt u in dat geval doorgeven via ons algemene emailadres: info@vak-delft.nl

‘Schrijven en bespreken: je leert van de docent, maar ook van elkaar!’

Zoek je een inspirerende schrijfcursus in Delft? Schrijfdocent Peet van Duijnhoven begeleidt aankomende schrijvers bij het vinden van een eigen schrijfstem. Het creatieve proces staat in deze cursus voorop, als vanzelfsprekend komt de techniek daarbij.
Dit is ook een cursus om schrijfgewoontes te doorbreken; je verkent alle mogelijke stijlen en genres: van column tot sprookje, van het Zeer Korte Verhaal tot een pantoum.

In iedere schrijfles maak je een aanzet, thuis werk je die verder uit. Voorlezen van geschreven teksten en deze samen bespreken zijn - naast veel schrijven! - belangrijke onderdelen van deze cursus. En wil je hierna je schrijverschap verder ontwikkelen, dan kan dat prima met de cursus creatief schrijven vervolg.

Je docent is Peet van Duijnhoven
'Creatief schrijven is een avontuur. Ook al ken je de weg, je ziet steeds iets anders.'

Cursisten die de basiscursus volgen, krijgen voorrang bij plaatsing in de cursus Creatief schrijven vervolg.