Wat is leuker dan samen muziek maken?

Bij groepsles leer je alles wat je ook in de individuele les leert, maar dan samen met anderen. In een groepje van hooguit vier cursisten kan het soms wat langzamer gaan, maar één ding is zeker: het is gezellig en je leert samen muziek maken. Afhankelijk van de groepsgrootte krijg je een half uur, drie kwartier of een uur samen les. In de volgende jaren kun je dan in overleg met je docent kiezen om als groep door te gaan of als duo of individueel.

Groepsles viool voor kinderen

De lessen zijn bedoeld voor kinderen rond 7 jaar die starten met vioolspelen. De groepsles is gepland op maandag en op dinsdag om 15:30 uur.

Wat leer je tijdens de groepsles viool?

Bij de groepsles viool leer je alles wat je ook tijdens de individuele les leert: de juiste vioolhouding, hoe je mooi kunt strijken, algemene muziekleer, hoe je de mooiste klank uit de je viool kunt halen. Daarnaast leer je je favoriete muziek spelen.

Wat zijn de lesvormen?

Tijdens de groepsles krijg je les in een groepje van maximaal vier cursisten.

Wat moet je meebrengen voor de groepsles viool?

Om vioolles te volgen aan de VAK heb je een viool nodig. Deze kun je huren bij een gerenommeerde vioolbouwer of eventueel zelf aanschaffen. Vooral voor de eerste periode raden we aan een viool te huren bij een vioolbouwer. Je docent kan je daarmee helpen.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Helaas is inschrijven voor deze cursus niet meer mogelijk. Heb je interesse in deze cursus mail dan naar info@vak-delft.nl.