Koperblazers: de muzikale smaakmakers!

De koperblazers zijn sinds jaar en dag niet weg te denken uit welke muziekstijl dan ook. De magische klanken van de trompet, het volle geluid van de trombone, de melodieuze hoorn en euphonium en tenslotte het fundament van de Bastuba. Hoe tof is het om met je trompet of trombone bij een popband of bigband te spelen! Maar ook in een klassiek orkest, waar je de hoorn en bastuba tegenkomt, zal je ruimschoots aan je muzikale trekken komen. Ook zijn de hoorn, euphonium en bastuba hele veelzijdige instrumenten, die met open armen wordt ontvangen bij een klassiek orkest, een harmonie, fanfare of brassband. Lichte muziek in al haar facetten of in klassieke muziek, overal kom je de instrumenten tegen die behoren tot de familie van de koperen blaasinstrumenten. Maar ga je liever als solist aan de slag? Schroom dan niet om je muzikaal uit te leven als een echte koperblazer!

Trompetles voor alle leeftijden

De lessen koperen blaasinstrumenten kun je vanaf je 8e jaar volgen.
Van beginner tot (ver) gevorderde koperblazer die zijn of haar skills wil bijschaven.

Wat leer je tijdens Trompetles?

Omdat het bespelen van een blaasinstrument een prachtig ambacht is, besteden we uiteraard veel tijd aan de (basis) blaastechnieken om het geluid zo mooi mogelijk te maken. Maar omdat het blaasinstrument zo veelzijdig is, gaan we al snel aan de slag met muziek maken. We gaan samen op zoek naar de muziek stijl die jij mooi vind, en die bij het instrument past. Uiteraard moet er wel geoefend worden, maar dan zoveel mogelijk de muziek die jou aanspreekt.

Wat zijn de lesvormen?

Bij De VAK kun je individuele lessen volgen. Maar groepslessen zijn ook mogelijk. Alles uiteraard in overleg.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor trompetles?

Voordat de lessen beginnen overleggen we even wat je precies nodig hebt om te starten met je blaasinstrument. Je hebt naast een instrument uiteraard ook lesmateriaal nodig. Er zijn nogal wat mogelijkheden, daar wil ik je dan zo goed mogelijk in adviseren.

Schijf je in!

Schijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina.

 Facebook
LinkedIn
Eigen website van docent