Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Heb je interesse in deze cursus, laat het ons weten via info@vak-delft.nl

How to be a Deejay?! 9 - 12 jaar

Heb jij altijd al DJ willen worden? Of wil je weten hoe het is om achter een draaitafel te staan? Wil je in een club draaien en ervoor zorgen dat het publiek helemaal uit z’n dak gaat? Schrijf je dan nu in voor How to be a Deejay!

Het deejay vak is een heel breed vak. Je kunt voor allerlei stijlen kiezen om te draaien, zoals bijvoorbeeld HipHop, RnB, Urban, House, Techno, Dancehall en noem maar op! Het is dus volledig aan jou wat jij zou willen draaien! De bediening van de apparatuur is echter wel voor alle stijlen hetzelfde, maar ook hier kun je zelf kiezen welke knoppen je gebruikt en welke effecten je bijvoorbeeld toepast.

Wat leer je tijdens How to be a Deejay?

Tijdens deze cursus leer je de basis van het beheren van de apparatuur (de CDJ’s). Je leert kennismaken met de CDJ’s en de knoppen en waar deze voor dienen. Samen met de docent leer je hoe je moet inmixen en het idee hierachter. Ook ga je thuis zelf aan de slag en krijg je te weten hoe je moet werken met rekordbox. Uiteindelijk bereid je, je eigen set voor en presenteer je deze als einduitvoering tijdens de les.

DJ-les wordt gegeven voor 2 leeftijdsgroepen:

Maandag van 16.00 - 17.00 uur voor kids van 9 tot en met 12 jaar
Maandag van 17.15 - 18.15 uur voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar

Lesvormen

De DJ-lessen zullen gegeven worden in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers.

Wat moet ik aanschaffen voor de les?

De apparatuur die je nodig hebt is tijdens de les aanwezig, deze hoef je dus niet aan te schaffen.
Wel aan te schaffen: USB, het programma rekordbox. De docent vertelt tijdens de eerste les wat voor USB handig is om te gebruiken en hoe je rekordbox moet downloaden.

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Heb je interesse in deze cursus, laat het ons weten via info@vak-delft.nl