Wie houdt er niet van de stralende klank van een dwarsfluit?

Op een dwarsfluit zijn de mogelijkheden oneindig, je kunt alle soorten muziek spelen; van klassiek tot pop tot jazz. In de dwarsfluitles leer je het instrument goed beheersen en noten lezen. Ook wordt er samengespeeld, geïmproviseerd en voor elkaar voorgespeeld. Plezier in muziek en persoonlijke aandacht zijn hierbij het uitgangspunt. Wil jij ook beginnen met dwarsfluit spelen of je dwarsfluit weer uit de kast halen? Schrijf je nu in!

Dwarsfluitles voor iedereen boven de 6

Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, iedereen is welkom bij de dwarsfluitlessen op de VAK. De lessen worden aangepast aan jouw wensen en niveau.

Wat leer je tijdens de dwarsfluitles?

De lessen worden aangepast aan jou niveau en wensen. Naast het goed beheersen van het instrument en noten lezen leer je bijvoorbeeld meer over ademtechniek, dynamiek, articulatie en interpretatie van verschillende muziekstijlen. Ook wordt er aandacht besteed aan samenspel en worden er voorspeel momenten georganiseerd.

Wat zijn de lesvormen?

Je kunt individueel les krijgen, als duo of in een groepje. In overleg met de docent kun je de lesduur bepalen en of je wekelijks of eens in de twee weken les wilt.

Wat zijn de tarieven?


Wat moet je aanschaffen of meebrengen voor de dwarsfluitles?

Je hebt een dwarsfluit nodig en muziekboeken. Deze kunnen worden aangeschaft in overleg met de docent. De docent kan ook meer informatie verstrekken over het huren of kopen van een dwarsfluit.

Schijf je in!

Schijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina. Kies bij de inschrijving bij welke docent je dwarsfluitles zou willen volgen: Jacqueline Dekker of Marije Weenink.

Het is het hele jaar door mogelijk om een gratis vrijblijvende proefles te volgen bij één van de docenten. Stuur hiervoor een mail naar info@vak-delft.nl. Ook verdere vragen aan de docenten kun je mailen naar dit email-adres.