Dolce e forte - Zanggroep gevorderde zangeressen.

Samen zingen van licht klassiek tot jazz/pop- en musicalrepertoire

Nu eens lieflijk, zacht en zoet, dan weer dynamisch, luid en krachtig. Maar altijd spannend. Het nieuwe vrouwenensemble van De VAK, dat onder leiding staat van Tamara Obreskova is een kleinschalig ensemble waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. In dit ensemble zing je een zeer gevarieerd repertoire van lichte muziek tot de lichte klassiek. We hebben een vaste pianobegeleider die regelmatig aanwezig is tijdens de lessen. We treden regelmatig op en ook dan is hij onze vaste begeleider. Niet alleen de kwaliteit en ontwikkeling maar ook het plezier in het samen zingen zijn de pijlers van dit ensemble.

Voor gevorderde zangeressen

Het ensemble staat open voor dames vanaf 15 jaar en ouder. Je bent een zangeres met ervaring en kunt bladmuziek lezen.

Wat leer je tijdens de ensemblelessen?

Natuurlijk leer jij tijdens de cursus meer over je eigen stem en je werkt ook aan je zangtechniek. Daarnaast nemen we partijen door en werken we aan de verschillende stijlen van de stukken. We besteden absoluut aandacht aan dynamiek, zangplezier en de presentatie. Ook gaan we, hoe raar dat ook klinkt, leren wat we tijdens het zingen vooral niet moeten doen. Samen zingen in een kleinschalig ensemble geeft je meer energie en je leert nieuwe zangers van Delft op een hoger niveau kennen.

Wat zijn de lesvormen?

Je zingt in een groep van ongeveer 6-12 zangeressen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht. Je werkt toe naar verschillende optredens per jaar.

Wat heb je nodig?

Ervaring en een goed humeur.
Jij krijgt de bladmuziek per mail toegestuurd en eventuele partijenbestanden. Een mapje om de bladmuziek in te stoppen krijg je van ons.

Schrijf je in!

Zingen is ontzettend gezond dus meld je snel aan!

Schrijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina.

Op dit moment zoeken we vooral naar de sopranen en mezzo’s. Ben jij een alt? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de docent via info@vak-delft.nl, zodat je op de hoogte gehouden kunt worden wanneer er een plaats vrijkomt voor seizoen 2020-2021.

Volg de docent online

Meer informatie over Tamara Obreskova kun u vinden op: www.tamaraobreskova.nl