Ontdek de dansstijlen Modern en Jazz in een gave mixles!

Modern en Jazz in één les. We leren techniek van beide stijlen apart en combineren ook de twee zodat het één stijl wordt. Funky en jazzy ritmes in combinatie met lyrische passen. Leef je uit bij deze cursus in Delft!

Dansles voor alle kinderen van 8 t/m 9 jaar

Een dansles voor tieners die houden van een swingende les. Danservaring in deze stijl is prettig maar geen must!

Wat leer je in een dansles 'Modern en Jazz'?

- Je begint met een stevige warming-up en dansoefeningen
- Je werkt aan spetterende danscombinaties op swingende muziek
- Je verbetert je techniek
- Dat doe je iedere week
- Je werkt toe naar een presentatie

Een supergave danscursus voor je lijf en je techniek! Doorstromen

Na deze danscursus Modern en Jazz kun je doorstromen naar de cursus Modern en Jazz 10-12 jaar.

Wat zijn de lesvormen?

Modern en jazz is een groepsles. We werken elk jaar naar een voorstelling of eindpresentatie toe. Gedurende het jaar zullen er 1 of 2 kijklessen zijn voor familie of belangstellenden.

Wat moet je meebrengen naar 'Modern en Jazz'?

Voor deze dansles heb je een zwart pakje (liefst met spaghettibandjes) en een zwarte danspanty (zonder voet)of legging nodig en zwarte ballet of jazz schoentjes. Voor jongens: een zwarte legging en een wit of zwart t-shirt en zwarte ballet of jazzschoentjes.Mocht je in het begin nog geen geschikte danskleding of schoentjes hebben: geen zorgen, neem dan lekker zittende (sport)kleding mee en zwarte sokken. De docent zal informatie geven waar je danskleding kunt kopen. 


Je docent is Florianne Dobrowolski. Florianne: ‘Naast het werk op het podium geef ik met veel plezier les. Ik vind het mooi een bijdrage te kunnen leveren aan de vooruitgang, ontwikkeling en het dansplezier van de kinderen. Het vergroot uiteindelijk hun zelfvertrouwen’

Schrijf je in!

Schijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina. 

Is een mix van modern en jazz iets voor jou? Schrijf je in voor een jaarcursus van 36 lessen. Mocht je later in het jaar instromen betaal je de lessen vanaf jouw startmoment. Een proefles volgen is altijd mogelijk! Mail hiervoor naar info@vak-delft.nl


Facebook
LinkedIn