Ontdek eigentijdse dansstijlen!

Vloeiende moderne dans en funky ritmische jazz; deze twee stijlen komen in deze cursus aan bod! Dans mee op Broadway musicals en moderne theaterdans. De stijlen worden daarnaast ook gecombineerd tot één dansstijl: ontdek modern-jazz!

Dansles voor tieners tussen de 12 en 18 jaar

Een dansles voor tieners die houden van een swingende en relaxte les. Danservaring in deze stijl is prettig maar geen must!

Wat leer je tijdens Modern en jazz dansles?

- Je begint met een stevige warming-up en dansoefeningen
- Je werkt aan spetterende danscombinaties op swingende muziek
- Je verbetert je techniek
- Dat doe je iedere week
- Je werkt toe naar een presentatie!

Een te gekke danscursus voor je lijf en je techniek! Je docent is Celine Braakman

Celine: ‘Naast het werk op het podium geef ik met veel plezier les. Ik vind het mooi een bijdrage te kunnen leveren aan de vooruitgang, ontwikkeling en het dansplezier van de kinderen. Het vergroot uiteindelijk hun zelfvertrouwen’

Wat zijn de lesvormen?

Modern en jazz is een groepsles. We werken elk jaar naar een spetterende voorstelling of eindpresentatie toe. Gedurende het jaar zullen er 1 of 2 kijklessen zijn voor familie of belangstellenden.

Wat moet ik meebrengen voor Modern en jazz ?

Een goed aansluitende legging (liefst zwart), een trainingstopje of t-shirt en zwarte ballet of jazz schoentjes. De docent zal informatie geven waar je deze kunt kopen. Mocht je nog geen schoentjes hebben dan graag zwarte sokken meenemen naar de les. En vergeet je flesje water niet!

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Is een mix van modern en jazz iets voor jou? Schrijf je in voor een jaarcursus van 36 lessen. Mocht je later in het jaar instromen betaal je de lessen vanaf jouw startmoment. Een proefles volgen is altijd mogelijk!Facebook
LinkedIn