Word een echte danser of danseres!

Hou je van klassiek ballet, maar ook van moderne dans? Kom dan naar de danscursus Klassiek & Modern. In de danslessen komen beide stijlen aan bod.

Klassiek ballet en moderne dans voor kinderen van 8 en 9 jaar.

In deze les werken we aan de techniek maar werken we ook rondom een thema of verhaal bijvoorbeeld uit een bekend ballet. Ook is er ruimte om op een speelde manier bewegingen en dansen zelf te bedenken door middel van improvisatie en choreografie opdrachten, passend bij de leeftijd 8-9 jaar.

Wat leer je tijdens de les Klassiek en modern?

  • Van een pique en pas de bourree uit klassiek ballet tot een moderne zwaai over de grond
  • Je leert de techniek die hoort bij klassiek ballet en moderne dans
  • Beide stijlen komen in een fijne en afwisselende mix aan bod
  • Je leert samen dansen en dansen voor publiek
  • Je danst bekende choreografieën
  • Natuurlijk staat plezier centraal

Wie is je docent?

Je docent is Florianne Dobrowolski

In- en doorstromen

Na deze cursus kan je doorstromen naar Klassiek en modern 10 – 12 jaar of je kunt auditie doen voor de selectieklas Klassiek en modern 8 – 10 jaar of de selectieklas Klassiek en modern 10 – 12 jaar. Want: heb je fysieke aanleg, voldoende talent en met name de wil om meer te dansen, dan kom je misschien wel in aanmerking voor de selectieklas.

Instromen gedurende het jaar is bijna altijd mogelijk! Je kunt altijd komen kijken of je aanmelden voor een proefles via info@vak-delft.nl.

Wat zijn de lesvormen?

De les is altijd in groepsverband. Tijdens de les wordt er met zijn allen gedanst, als duo of trio en op sommige momenten dans je alleen. De docent heeft aandacht voor iedere leerling en zal iedere leerling ook individueel stimuleren om zijn talenten te ontwikkelen.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor deze dansles?

Het kledingadvies van De VAK is:

Meisjes: zwart balletpak (liefst met spaghettibandjes), roze balletmaillot en roze balletschoentjes met een zachte zool.
Jongens: Zwart of wit balletpak, zwarte legging en zwarte of witte balletschoenen met een zachte zool.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Een jaarcursus is 36 lessen. Wil je de dansles eerst een keer proberen? Dat kan, ook gedurende het cursusjaar! Meldt je aan voor een proefles via info@vak-delft.nlFacebook
LinkedIn