Wil jij graag meer leren over klassiek ballet?

Wil je beter worden en prachtige pirouettes leren dansen zoals in Het Zwanenmeer en de Notenkraker? Schrijf je dan nu in voor de les klassiek ballet.

Klassiek ballet voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

Klassiek ballet 8-12 jaar speelt in op de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd. We oefenen onze ballettechniek maar dansen ook rond een thema of verhaal. Soms dansen we met een kostuum of leren we een choreografie gebaseerd of echt balletrepertoire.

Wat leer je tijdens de balletles?

- Je werkt aan techniek aan de barre en in het midden van de studio
- Er wordt gewerkt aan je uitstraling en je houding
- Aan het eind van de les leren we een kleine dans
- Je leert over grote balletstukken zoals De Notenkraker, Het Zwanenmeer, Cinderella, over moderne balletten en nog veel meer!

Wie is je docent?

Je docent is Florianne Dobrowolski

In- en doorstromen

Na deze cursus kan je doorstromen naar bijvoorbeeld Klassiek ballet 12 + of je kunt auditie doen voor de selectieklas Klassiek en modern 8 - 9 jaar de selectieklas 10 – 12 jaar. Want: heb je fysieke aanleg, voldoende talent en met name de wil om meer te dansen, dan kom je misschien wel in aanmerking voor de selectieklas.

Instromen gedurende het jaar is altijd mogelijk! Je kunt komen kijken of je aanmelden voor een proefles via info@vak-delft.nl.

Wat zijn de lesvormen?

De les is altijd in groepsverband. Tijdens de les wordt er samen met de groep gedanst, als duo of trio en op sommige momenten mag je alléén dansen. De docent heeft aandacht voor iedere leerling en zal iedere leerling ook individueel stimuleren om zijn talenten te ontwikkelen.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor deze dansles?

Het kledingadvies van de VAK is:

Meisjes: zwart balletpak met spaghettibandjes, roze balletmaillot en roze balletschoentjes met een zachte zool.
Jongens: Zwart of wit balletpak, zwarte legging en zwarte of witte balletschoenen met een zachte zool.

Schrijf je in!

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk maar heb je toch interesse mail dan naar info@vak-delft.nl of florianne.dobrowolski@gmail.com dan zetten we je op de wachtlijst of kunnen advies geven.Facebook
LinkedIn
Eigen website van docent