Dansmix voor dansers die verschillende stijlen willen ontdekken

Wil je kennis maken met verschillende dansstijlen? Wil je sierlijk dansen op klassieke muziek maar ook wat meer up tempo dansen op leuke beats? Dan is deze cursus iets voor jou!

Dansles Dansmix 7 t/m 10 jaar

In deze Dansmix voor kinderen van 7 tot 10 jaar maak je kennis met 5 verschillende dansstijlen. Je leert de stijl kennen door veel te dansen maar we luisteren ook naar de muziek, kijken soms een stukje film of leren over de geschiedenis van de stijl. Dit vatten we allemaal samen in een kleine presentatie die we in de 5e les aan de ouders laten zien.

Wat leer je tijdens de dansles?

  • Je maakt kennis met basisbewegingen van klassiek ballet, moderne dans, jazz dans en verzint je eigen bewegingen tijdens improvisatie enin het laatste blok brengen we dit samen in een kleine presentatie met kostuum.
  • Van alle dansstijlen krijg je een stukje geschiedenis met plaatjes en korte filmpjes.
  • Je leert presenteren in de korte presentaties aan het einde van het blok.
  • Een belangrijk component is de muziek. Je leert dansen op muziek en het luisteren naar de muziek.

Wat is de lesvorm?

De les is altijd in groepsverband. Tijdens de les  dansen we met zijn allen, als duo of trio en op sommige momenten mag je alléén dansen. De docent heeft aandacht voor iedere leerling en zal iedere leerling ook individueel stimuleren om zijn talenten te ontwikkelen.

Wie is je docent?

De lessen worden afwisselend gegeven door dansdocentes Florianne Dobrowolski en Caroline Le Cat.

Doorstromen

Na deze cursus kan je doorstromen naar klassiek en modern 8-9 jaar of 10 – 12 jaar op woensdag, naar streetdance/urban 8-12 jaar op dinsdag, naar modern en jazz 8-9 jaar of 10-11 jaar op maandag of naar klassiek ballet 8-12 jaar op woensdag.

Instromen gedurende het jaar is bijna altijd mogelijk! Je kunt altijd komen kijken of je aanmelden voor een proefles via info@vak-delft.nl.

Kom je ook een proefles doen?

Schrijf je in!

De cursus start woensdag 23 september 2020 en vindt plaats van 16.30-17.30 uur.

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.