Onderzoek je persoonlijke bewegingsmogelijkheden

In Dans Impro ga je je aan de slag met de principes van dans.  In deze cursus ga je je eigen persoonlijke danstaal onderzoeken.

Inspiratie krijg je vanuit verschillende bronnen zoals muziek, schilderijen, beelden, foto’s, materialen en natuurlijk elkaar. Hoe dan ook krijg je er een positieve geest van. Schrijf je in voor Dans Impro en geniet van het vrije gevoel.

Dans Impro 18+

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Ervaring is niet noodzakelijk.

Wat leer je tijdens de cursus improvisatie dans ?

Je maakt je kennis met de basisprincipes van Dans Improvisatie. Je leert vertrouwen op je eigen bewegingskeuze en je oordeel los te laten. Aan de hand van de vijf dans elementen: lichaam, tijd, kracht, gewicht en ruimte, ga je onderzoekend aan de slag. 

Wie is je docent?

Je docent is: Pnina Schupper Levy

Dans Impro volgens Pnina

“Als danser is je lijf je instrument. Je leert te luisteren en schrijf je muziek met je lijf.”

Wat zijn de lesvormen?

Dans Impro is een groepsles. Soms zijn er bijzondere gelegenheden waar we tijdens de lessen naar toe werken. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie of een voorstelling. Het is niet verplicht. Hierover wordt ruim vooraf met de groep overlegd. 

Het kan ook zijn dat wij met andere docenten van een ander vak gaan improviseren tijdens de les of in een aparte workshop. Bijvoorbeeld improviseren met muzikanten, met beeldende leerlingen of in combinatie met Qi-Gong les. Deze kunnen als onderdeel van de lessen aangeboden worden of in een aparte workshop.

Wat heb ik nodig voor De Dans Impro lessen?

Je kan makkelijk zittende kleren meebrengen waar je goed in kan bewegen. Bijvoorbeeld een trainingsbroek, een shirt met korte of lange mouwen en sokken. En verder nog een positieve geest.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Een jaarcursus Dans Impro 18+ bestaat uit 32 lessen.
Heb je al eerder een cursus Dans Impro elders gevolgd en wil je de dansles eerst een keer proberen? Dat kan, ook gedurende het cursusjaar! Meld je aan voor een proefles via info@vak-delft.nlFacebook
LinkedIn