De cursus voor het hoogste niveau en leeftijd 13 +

Voor dansers 13 jaar en ouder en dansers van House of Styles van het hoogste niveau.

De cursus Break Gevorderden van House of Styles is waar de oudste leerlingen samen trainen onder begeleiding van hun docent. Dit is tevens de instroom cursus voor iedereen met of zonder ervaring vanaf 13 jaar en ouder.

Je bent een uur lang bezig om het beste uit jezelf te halen, je gaat dieper in de bewegingen en komt jezelf meerdere keren tegen in de les. Je danst en traint met de frontsoldaten van House of Styles. Persoonlijke groei en ontwikkeling staat centraal in deze cursus. Iedereen in de cursus Break Gevorderden weet waar voor hij of zij komt, it's all about the Break!

Break Niveau Gevorderden is een breakdance cursus die tevens geschikt is voor jongeren met een lichte fysieke of mentale beperking, mits zij eerdere cursussen hebben gevolgd bij House of Styles.

De cursus is onder begeleiding van Terence van Hutten van House of Styles.

De cursus Break Gevorderden is voor jongeren van 13 jaar en ouder (eerder afgeronde seizoenen Breakdance lessen heb gevolgd bij House of Styles of andere dansscholen is niet verplicht).

Voor alle jongeren met de leeftijd 13 jaar of ouder, jongen of meisje, uiteraard zijn niet Nederlands sprekende jongeren van harte welkom. Ervaring is niet vereist wanneer je instapt in deze cursus en 13 jaar of ouder bent.

Bij twijfelt of deze cursus geschikte is, neem dan een proefles en overleg samen met de docent wat de beste keuze voor je is.

Breakdance cursus Break Gevorderden

Je bent nu gevorderd maar zeker niet klaar en uitgeleerd.
De nationale competities wachten op je en ook die van de buurlanden. Je tegenstanders worden van een steeds hoger niveau en je zal met je crew en coach samen reizen naar de evenementen zowel in het binnen als in het buitenland.

Naast je lesstof krijg ook meer verantwoordelijkheid binnen de organisatie als je dat wilt. Zo ga je vrijtrainingen organiseren, workshops draaien. Voor sommige opdrachten ontvang je zelfs een financiële vergoeding van House of Styles.
Lijkt het je wat, meedraaien tijdens House of Styles evenementen bij de registratiebalie, als cameraman of zelfs als jurylid. Het zijn een paar voorbeelden van nieuwe skills die leert bij House of Styles.

Peer to Peer educatie

Je staat zo nu en dan voor de groep en zal delen van de les verzorgen. Denk aan de warming up, een korte groep choreografie aan leren aan je mede dansers. Maar ook samen een officiële House of Styles les verzorgen.

Showcase

Samen met je groep een show in elkaar zetten.
Waar moet je opletten, wat werkt wel en wat niet.
Welke muziek gebruik je, hoe moet je dit editten tot een mix.

Battle voorbereidingen en uitvoering

Hoe bereid ik mij zo goed mogelijk voor op een battle?
Welke weg kan ik heb beste afleggen als danser met de doelen die ik wil behalen?
Hoe stel ik het juiste training schema op?
Voeding, waar moet ik opletten?
Allemaal zaken waar House of Styles je begeleidt.

Wat zijn de lesvormen?

Bij de Breakdance cursus Break Gevorderden gaat het vooral om de individuele groei maar wel binnen een klassikale setting. De lesstof is toepasbaar en uitvoerbaar voor elke cursist om het op zijn of haar niveau verder te ontwikkelen. In deze cursus weet je waar je aan toe bent en weet je wat je wil bereiken met je dans.

Je zult naar nationale als internationale Battles en Shows gaan om zelf mee te doen of van te leren.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor Breakdance cursus Break Gevorderden?

Je hebt nodig:

Basic zwarte trainings/joggings broek.
Binnen schoenen zoals het type Nike Cortez, Adidas Gazelle of Puma Suede.
Je favoriete T-shirt.
Een muts en/of petje.

Geef je T-shirt maat op bij de docent en koop een origineel House of Styles T-Shirt voor wanneer je de battle vloer op stapt.

Schijf je in!

Schijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina.

 Instagram
Facebook
Eigen website van docent