Je lichaam, ademhaling en geest trainen?

Dan is Qi Gong iets voor jou! Qi Gong is een eeuwenoude Chinese ademhalings- en bewegingsleer. Met Qi Gong stem je diepe ademhaling en vloeiende bewegingen op elkaar af. Je brengt je aandacht naar binnen, waardoor je je weer bewust wordt van je lichaam, houding en ademhaling. Hierdoor gaat de Qi (energie) beter stromen, kalmeert je geest en verbetert de doorbloeding van alle lichaamsdelen. Je verbetert je balans, concentratievermogen en bevordert je algehele welbevinden. 

Kom Qi Gong trainen bij De VAK! Schrijf je vandaag nog in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Qi Gong voor volwassenen

Wil je meer rust in je leven? Je meer bewust worden van je houding en ademhaling? Deze Qi Gong cursus bij De VAK is voor iedereen die geïnteresseerd is in ontspanning, verdieping en focus. Door de lessen integreer je deze drie dingen beter in je dagelijks leven.

Wat leer je tijdens Qi Gong?

In deze lessen trainen we onder andere de Ba Duan Jin (Acht Stukken Brokaat). De Ba Duan Jin bestaat uit 8 ogenschijnlijk eenvoudige bewegingen, deze gaan we stap voor stap aanleren en samen beoefenen. Je zult merken dat hierdoor ook buiten de lessen je houding verbetert, en dat je ademhaling kalmer en dieper wordt.

Je docent is Natasja Roodbergen

‘Tijdens de Qi Gong lessen werken we toe naar het vloeiend uitvoeren van de bewegingen en het laten ontstaan van de beweging vanuit je adem.'

Wat zijn de lesvormen?

De Qi Gong lessen bij de VAK zijn allemaal groepslessen. Het tegelijkertijd uitvoeren van de oefeningen zorgt voor meer focus en helpt je je alledaagse bezigheden even te vergeten.

Doe je liever mee vanuit huis? Naast de groepslessen op locatie in OPEN is het ook mogelijk om de lessen live online te volgen. Door huidige cursisten wordt dit als een prettig alternatief ervaren. Mocht je hierin interesse hebben, laat dit weten via info@vak-delft.nl.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor Qi Gong?

Platte, comfortabele zaalschoenen en losse, lekker zittende kleding en als je het prettig vindt een vest of sjaal.

Schrijf je in!

Wil je meedoen met Qi Gong basis? Selecteer dan een startdatum en schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina. Inschrijven gedurende het seizoen is mogelijk.

Maak een keuze uit:
Woensdagavond 19:00-20:00 - start 9 september 2020
Donderdagochtend 09:30-10:30 - start 10 september 2020

Je kunt je ook na de startdatum op deze cursus inschrijven neem daarvoor contact op met de administratie via info@vak-delft.nl

Wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met De VAK voor een proefles of schrijf je in op een Qi Gong workshop. Aanvullend op de lessen in de studio’s van De VAK kun je ook lessen volgen vanuit huis. Lees hierover meer op de pagina van de cursus Qi Gong online.Instagram
Facebook
LinkedIn
Eigen website van docent