Ontdek een nieuwe manier van tekenen

Zenpatronen tekenen is het met aandacht tekenen van herhalende vormen. Stap voor stap, lijn voor lijn, ontstaan er dan fantastische patronen. Mandala tekenen is het tekenen van geometrische vormen in een cirkel.
Deze combinatie van zenpatronen- en mandala tekenen is een plezierige, ontspannende manier om je creativiteit te ontwikkelen. Schrijf je in en ontdek deze nieuwe manier van tekenen!

Zenpatronen en mandala tekenen voor iedereen boven de 10

Deze tekencursus is geschikt voor jong en oud(er). Je hoeft geen tekenervaring te hebben, iedereen kan meedoen.
De cursus is geschikt voor ieder niveau, van eenvoudig tot ingewikkelder. Door de ruime leeftijdscategorie is deze cursus ook leuk voor bijvoorbeeld ouders/opa's en oma's om samen met hun kind(eren)/kleinkind(eren) te doen!

Wat leer je tijdens de cursus zenpatronen en mandala tekenen?

Deze tekencursus helpt je om: je creativiteit te verhogen, je gedachten te ontspannen, je concentratie te verhogen, je oog-hand coördinatie te bevorderen en je ruimtelijk inzicht te vergroten.

Creatieve ontspanning
In een plezierige sfeer, met op de achtergrond een rustig muziekje, de geur van lavendel en een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij, kan iedereen, al tekenend, even heerlijk tot zichzelf komen.

Wat zijn de lesvormen?

Dit is een groepsles.

Wat moet je aanschaffen of meebrengen voor de cursus zenpatronen en mandala tekenen?

Deze cursus is inclusief materiaal, je hoeft dus niets mee te nemen.

Schijf je in!

Schijf je in via de inschijfbutton bovenaan de pagina.

 Eigen website van docent