Rond de wereld in vijf steden

Moskou, Tokyo, Mexico stad, Sydney en Kaapstad – vijf steden met een geschiedenis en ontwikkeling die de moeite van het ontdekken waard is. Van Maya’s naar een metro, van een operahuis naar paleizen, bijzondere muurschilderingen en nog veel meer gaan we zien op deze virtuele reis.

Cursus Vijf werelsteden voor volwassenen

De cursus is geschikt voor volwassenen, zowel beginners als gevorderden.

Wat leer je tijdens de cursus vijf wereldsteden?

In deze cursus leer je, naast de specifieke inhoud, kijken en verbanden zien tussen het verleden en het heden, tussen culturen, tussen verschillende kunststromingen en kunstdisciplines. Samen kijken, luisteren en interpreteren om met plezier nieuwe kennis op te doen!

Deze cursus vormt een onderdeel van de cursussen kunstgeschiedenis op dinsdag. Zie voor de andere onderdelen de pagina van de betreffende cursus.

Wat zijn de lesvormen?

Groepsles. De cursus bestaat uit vijf lessen en een excursie.

Wat moet ik aanschaffen of meebrengen voor vijf wereldsteden?

Voor deze cursus hoef je niks aan te schaffen.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Is de datum die je zoekt niet zichtbaar dan is inschrijven niet meer mogelijk. Heb je toch interesse mail dan naar info@vak-delft.nl.

Deze cursus wordt gegeven op twee verschillende momenten: dinsdagochtend en dinsdagmiddag. Hij vormt een onderdeel van de cursus kunstgeschiedenis dinsdag. Zie voor de andere onderdelen de pagina van de betreffende cursus.