Heb je al enige ervaring met fotograferen en wil je meer leren? In deze vervolgcursus bij De VAK in Delft ga je met inspirerende opdrachten zelfstandig aan de slag.

Elke les krijg je één of twee opdrachten die oproepen tot experimenteren en de fantasie prikkelen mee. Sommige opdrachten moet je de volgende les inleveren, over andere opdrachten mag je langer doen. Het kijken naar foto ‘s en zien hoe anderen het doen gebeurt in de groep. De docent levert actief een motiverende en inspirerende bijdrage. Zo wordt je je bewust van techniek en kwaliteit en doe je nieuwe ideeën op voor volgende opdrachten. In de cursus ga je ook in op de mogelijkheden om foto’s te bewerken met programma’s als Photoshop, Lightroom of Aperture (Mac).

Wat levert het op?
Het fantasielaatje van jouw als cursist wordt weer iets verder open getrokken. Als fotograaf ga je in de 8 lessen je verder verdiepen in de fotografie. Je leert meer seriematig te werken en verse prikkels zullen ervoor zorgen dat je de opdrachten met plezier gaat maken. Vanzelfsprekend is er weer een praktijkdag ingeroosterd.

Een handmatig instelbare camera waarop je diafragma en sluitertijd kunt instellen is vereist, statief en telelens zijn handig maar niet per se nodig.

Jouw docent is Hans van Rhoon: ”Deze serie lessen gaan over het sterker ontwikkelen van je eigen kijkvermogen. Het leren kijken en zien van verbanden. Het leren zien van nieuwe beelden in alledaagse dingen.”

Kijk voor meer informatie over de fotoreizen georganiseerd door Hans van Rhoon www.fotocoaches.nl/fotoreizen/

Cursus- en materiaalkosten: 
De cursusprijs is € 184,=. Er zijn geen aparte materiaalkosten, behalve eventuele prints die je zelf laat maken.

Wil je deze fotografiecursus volgen bij De VAK in Delft?
Schrijf je vandaag nog in via de button ‘inschrijven’ op deze pagina.