‘Doordat ik meer weet over de achtergrond van kunstwerken kan ik er meer van genieten!’
Altijd al meer willen weten over de achtergronden van schilderijen, beelden of architectuur? Mensen geven al duizenden jaren vorm aan de wereld en dat laat natuurlijk zijn sporen na.

Revolutie!
Industriële revolutie, Russische revolutie, culturele revolutie – er zijn in de loop van de tijd vele omwentelingen geweest, elk met een eigen oorzaak en gevolg. In ieder geval heeft de revolutie maatschappelijke gevolgen, en deze gevolgen zie je terug datgene dat de mens maakt. In deze cursus komt een aantal revoluties aan de orde met de gebouwen, objecten, schilderijen of posters die hierbij horen. Russisch constructivisme, futurisme maar ook de eerste foto’s en stop motion.

Cursusdata
Deze cursus wordt gegeven op twee verschillende momenten: dinsdagochtend en dinsdagmiddag. Hij bestaat uit vijf lessen en een excursie. De kosten van deze cursus zijn € 100,- Je kunt inschrijven door rechtsboven op deze pagina het dagdeel van je keuze te selecteren en daarna op de button Inschrijven te klikken.

Korting
Het is ook mogelijk om in één keer te kiezen voor een serie van 5 cursussen. Je ontvangt dan 10% korting en betaalt € 450,- in plaats van € 500,-. Delftse Meesters maakt deel uit van de series op donderdagmiddag en donderdagavond. Wil je inschrijven voor een hele serie, klik dan op één van de onderstaande links.

Serie maandagavond
Serie dinsdagochtend
Serie dinsdagmiddag
Serie donderdagmiddag
Serie donderdagavond