Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. Heb je interesse in deze cursus? Stuur dan een mail naar info@vak-delft.nl dan zetten we je op de wachtlijst.


Met realisme aan de realiteit voorbij
De eigen interpretatie van het onderwerp is het uitgangspunt voor het schilderen. Per blok van tien lessen werk je aan een thema, met schildersmateriaal naar keuze. Je kunt inschrijven per blok of kiezen voor alle blokken tegelijk.

3x 10 lessen - lokaal 2.05 - dinsdagmiddag 13.30 -16.00

1e deel: Huiselijke stillevens start 4 september 2018

Een stilleven hoeft niet alleen een uitgekiende compositie van schalen en flessen te zijn. Het stilleven is overal om je heen te vinden: een stapel boeken met een leesbril erop of een rommelig hoekje op zolder, een paar vergeten schoenen in de gang of wat schalen op de vensterbank in de keuken. Dit seizoen dus de blik gericht op stillevens in het interieur.

2e deel: Stad en land start 27 november 2018

Een bochtig straatje met oude huizen, een oude knotwilg langs een modderslootje, een kleurige etalage van een snoepwinkeltje, een brede vaart met bermbloemen, glimmende wolkenkrabbers en een rij hoge populieren in de wind. Stad en land als vergelijkingsmateriaal.

3e deel: Stadsmensen en plattelanders start 5 maart 2019

Mensen in hun omgeving. Een zomerse zondagmiddag in het park, een bankje met een zwerver, een balkonnetje met een zonaanbidder, een marktkoopman: het stadsleven. Een visser aan de vaart, een ijskarretje langs de weg, wandelaars in de bergen: het landleven.
Je docent is Peter Britsia

“De schaduw heeft misschien wat meer bindmiddel nodig.”


Cursus- en materiaalkosten:
De cursusprijs is inclusief gebruik van alle materialen en gereedschappen.
Per blok: € 226,-. Schrijf je je in voor alle delen? Dan kost het € 610,-. De korting wordt op je factuur verwerkt.

 

Wil je deze unieke schildercursus volgen bij De VAK in Delft?
Kies rechtsboven op deze pagina één van de blokken of kies ze allemaal en schrijf je vandaag nog in via de button ‘inschrijven’.