‘Doordat ik meer weet over de achtergrond van kunstwerken kan ik er meer van genieten!’
Altijd al meer willen weten over de achtergronden van schilderijen, beelden of architectuur? Mensen geven al duizenden jaren vorm aan de wereld en dat laat natuurlijk zijn sporen na. 

Glas
Bijzonder en fascinerend materiaal dat vloeibaar moet zijn voor het vormen maar vervolgens zeer hard wordt. Een eeuwenoud materiaal met een moderne uitstraling. Het bied talloze mogelijkheden en is vervormbaar tot vrijwel iedere vorm. Men maakt er gebruiksvoorwerpen van en kunstzinnige vrije vormen, het kan kleur geven aan licht. Het kan helder zijn, doorzichtig, veelkleurig of juist mat. In deze cursus krijt u een historisch overzicht van de toepassingen.

Cursusdata
Deze cursus wordt gegeven op drie verschillende momenten: maandagavond, donderdagmiddag en donderdagavond.
Hij bestaat uit vijf lessen en een excursie. De kosten van deze cursus zijn € 101,- Je kunt inschrijven door rechtsboven op deze pagina het dagdeel van je keuze te selecteren en daarna op de button Inschrijven te klikken.

Korting
Het is ook mogelijk om in één keer te kiezen voor een serie van 5 cursussen. Je ontvangt dan 10% korting en betaalt
€ 455,- in plaats van € 505,-. Glas maakt deel uit van de series op maandagavond, donderdagmiddag en donderdagavond. Wil je inschrijven voor een hele serie, klik dan op één van de onderstaande links.