Wil jij een goede portretfotograaf worden?

De opzet van deze vervolgcursus fotografie is leerzaam en prikkelend. Het programma is rijkelijk voorzien van grote en kleine opdrachten. Als fotograaf ga je je in deze acht lessen verder verdiepen in de fotografie. Je leert meer seriematig te werken en verse prikkels zullen ervoor zorgen dat je de opdrachten met plezier gaat maken. Vanzelfsprekend is er net als in de basiscursus een praktijkdag ingeroosterd.

Fotografiecursus voor gevorderden 18+

Deze cursus is geschikt voor mensen die de basiscursus fotografie hebben gevolgd en zich verder willen ontwikkelen. 

Wat leer je tijdens de vervolgcursus fotografie?

Veel leermomenten ontstaan tijdens het bespreken van de foto ‘s. Het kijken naar foto ‘s en hoe anderen het doen gebeurt in de groep. Elke les krijg je één of twee opdrachten mee. Sommige opdrachten moet je de volgende les inleveren, over andere opdrachten mag je langer doen. Ik, als jouw docent geef presentaties over o.a. landschaps/sociale/documentaire en portret fotografie.

Flitstechnieken

Heb je een externe (losse) flitser...neem die mee! Geen externe flitser? Geen nood! Met de pop-up flitser bovenop je camera kan je ook prachtige resultaten bereiken.

Wat zijn de lesvormen?

De lessen worden in groepsverband gegeven. 

Wat heb je moet je meebrengen naar de basiscursus fotografie?

Neem jouw camera waarop je handmatig je sluitertijd en diafragma kan instellen mee naar de lessen. Neem ook je handleiding van je camera mee! Niet alleen als je vragen hebt over jouw camera, maar ook omdat je in sommige lessen kleine opdrachtjes krijgt die je moet maken. Je hoeft de foto's die je maakt voor de opdrachten niet af te (laten) drukken maar neem ze mee op een usb-stick.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

 Eigen website van docent