Wil je betere foto's leren maken? En je camera beter leren kennen?

Wil je betere foto's leren maken? En je camera beter leren kennen? Dat kan in deze basiscursus. De begrippen...diafragma, sluitertijden, minder of méér scherpte in de diepte worden uitgelegd en door praktijkoefeningen in de les zullen die al snel duidelijk worden voor je. Deze cursus is dan ook heel praktisch van aard. 

Basiscursus fotografie voor 16+

Voor iedereen boven de 16 jaar die beter wil gaan fotograferen.

Wat leer je tijdens deze basiscursus fotografie?

In de 8 lessen krijg je verschillende opdrachten. Sommige opdrachten zijn technisch van aard, met andere opdrachten gaan we meer de 'diepte' in. De opdrachten, die je al gelijk de eerste les mee krijgt om te maken, worden bekeken, besproken en beoordeeld in de volgende les. Er wordt hier veel aandacht aan besteed omdat je veel kan leren van de commentaren en aanwijzingen van mij als docent maar ook van jouw mede cursisten. 


Wat zijn de lesvormen?

Het is een groepsles omdat je veel kan leren van de commentaren en aanwijzingen van mij als docent maar ook van jouw mede-cursisten. Les 7 is een een praktijkmiddag. Je krijgt van mij twee opdrachten die je moet maken op twee verschillende plekken in Delft.

Wat heb je moet je meebrengen naar de basiscursus fotografie?

Neem jouw camera waarop je handmatig je sluitertijd en diafragma kan instellen mee naar de lessen. Neem ook je handleiding van je camera mee! Niet alleen als je vragen hebt over jouw camera, maar ook omdat je in sommige lessen kleine opdrachtjes krijgt die je moet maken. Je hoeft de foto's die je maakt voor de opdrachten niet af te (laten) drukken maar neem ze mee op een usb-stick.

Schrijf je in!

Schrijf je in via de inschrijfbutton bovenaan de pagina.

Er kunnen maximaal 9 cursisten zich inschrijven. Wees er dus snel bij! Vol is Vol.Eigen website van docent