‘Doordat ik meer weet over de achtergrond van kunstwerken kan ik er meer van genieten!’
Altijd al meer willen weten over de achtergronden van schilderijen, beelden of architectuur? Mensen geven al duizenden jaren vorm aan de wereld en dat laat natuurlijk zijn sporen na.

Delftse Meesters
Anonieme miniatuurschilders, de zgn. Meester van Delft , Van Tetrode, Vermeer, Jan van Schoonhoven – Delftse meesters uit de Middeleeuwen tot in het heden. In deze serie lessen staan kunstenaars geboren in Delft of in Delft werkzaam geweest centraal. Hun leven en vooral hun werk wordt besproken en bekeken. Hebben deze meesters nog meer gemeen dan het feit dat ze in Delft werkten? Tijdens deze cursus -waarbij vragen stellen altijd kan!- ontdek je waarom iets eruit ziet zoals het eruit ziet, en wie wat wanneer gemaakt heeft. Je leert beter kijken naar kunstwerken en gebouwen en door de bagage die je meeneemt, beleef je er meer plezier aan.

Cursusdata
Deze cursus wordt gegeven op twee verschillende momenten: maandagavond, dinsdagochtend en dinsdagmiddag. Hij bestaat uit vijf lessen en een excursie. De kosten van deze cursus zijn € 100,- Je kunt inschrijven door rechtsboven op deze pagina het dagdeel van je keuze te selecteren en daarna op de button Inschrijven te klikken.

Korting
Het is ook mogelijk om in één keer te kiezen voor een serie van 5 cursussen. Je ontvangt dan 10% korting en betaalt € 450,- in plaats van € 500,-. Delftse Meesters maakt deel uit van de series op donderdagmiddag en donderdagavond. Wil je inschrijven voor een hele serie, klik dan op één van de onderstaande links.

Serie maandagavond
Serie dinsdagochtend - middag 
Serie donderdagmiddag - avond