‘Doordat ik meer weet over de achtergrond van kunstwerken kan ik er meer van genieten!’ Altijd al meer willen weten over de achtergronden van schilderijen, beelden of architectuur? Mensen geven al duizenden jaren vorm aan de wereld en dat laat natuurlijk zijn sporen na.

5 Nederlandse steden
Maastricht, Kampen, Haarlem, Rotterdam en Almere. Aan de hand van deze steden wordt het verhaal van Nederland, zijn bewoners en hun reilen en zeilen verteld. Van Romeinse brug tot een bloemkoolwijk, van stadspoorten en waterwegen – ontdek de ontwikkelingen door de eeuwen heen.

Tijdens deze cursus -waarbij vragen stellen altijd kan!- ontdek je waarom iets eruit ziet zoals het eruit ziet, en wie wat wanneer gemaakt heeft. Je leert beter kijken naar kunstwerken en gebouwen en door de bagage die je meeneemt, beleef je er meer plezier aan.

Cursusdata
Deze cursus wordt gegeven op de dinsdagochtend en dinsdagmiddag. Hij bestaat uit vijf lessen en een excursie. De kosten van deze cursus zijn € 101,- Je kunt inschrijven door rechtsboven op deze pagina het dagdeel van je keuze te selecteren en daarna op de button Inschrijven te klikken.

Korting 
Het is ook mogelijk om in één keer te kiezen voor een serie van 5 cursussen. Je ontvangt dan 10% korting en betaalt
€ 455,- in plaats van € 505,-. '5 Nederlandse steden', maakt deel uit van de series op de dinsdagochtend en dinsdagmiddag.
Wil je inschrijven voor een hele serie, klik dan op één van de onderstaande links.