Urban vervolg vanaf 18 jaar

Heerlijk dansen op muziek van nu!

Urban dance is dansen in het breedste zin van het woord. In deze lessen proef je invloeden van zeer uiteenlopende stijlen, van jazz , hiphop, tot afro en moderne dans. Urban daagt je uit om constant bezig te zijn met werken aan veelzijdigheid in beweging , muzikaliteit en performance. Kom dat ervaren!

Heb je al een of twee jaar danservaring en vind je het leuk om verschillende stijlen binnen de urban te leren? Dan is dit wat voor jou! Deze cursus is voor alle volwassenen die een passie hebben voor dans, heerlijk willen zweten en zichzelf verliezen op populaire beats.

Je leert urban choreografieën uitvoeren op verschillende manieren. In de les dans je op hiphop-, R&B- en popmuziek. Na een uitgebreide opwarming, waarin je op een dansante manier werkt aan coördinatie, kracht en verbetering van je conditi,e volgt een danscombinatie. Deze kan variëren van lyrical hiphop, commerciële dans, tot funky- jazz, afro- jazz, dancehall, streetdance en hiphop fast.

Handig om te weten

Voor deze les heb je loszittende kleding , comfortabele sneakers en een fles water , eventueel een kleine handdoek nodig.

Lesvorm

Groepsless

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Dinsdag

Start

Dinsdag 05 september 2023

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Urban vervolg € 458,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Vitaal dansen korte cursus vanaf 18 jaar

Scratch-ochtend voor blokfluitisten vanaf 18 jaar

Flamenco beginners vanaf 18 jaar

Schrijfversterker

Creatief schrijven en chatGPT vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info