Urban Open level vanaf 18 jaar

Heerlijk dansen op muziek van nu!

Urban is heel populair! Deze cursus is bestemd voor alle volwassenen die een passie hebben voor dans en aan de slag willen met verschillende stijlen binnen urban. Verschillende invloeden komen aan bod: o.a. jazz, streetdance, popping lyrical hiphop, commerciële hiphop en LA style. Je leert dansen in de breedste zin van het woord!

 

Urban voor volwassenen

Deze les is voor iedereen boven de 18 jaar die houdt van een uptempo en energieke les. Plezier staat centraal en je kan je verliezen in de muziek.

Docenten

Wat leer je tijdens urban 18+

Je leert dansen in de breedste zin van het woord. Je kan in deze les een uptempo choreografie verwachten die gedanst wordt op populaire muziek. Je leert urban bewegingen/ choreografieën op verschillende manieren uit te voeren zoals strak, krachtig of juist helemaal los.

 

Over de lessen

In de les dans je op hiphop, R&B en popmuziek. Na een uitgebreide opwarming, waarin je op een dansante manier werkt aan coördinatie, kracht en verbetering van je conditie volgt een danscombinatie. Deze combinatie kan variëren van lyrical hiphop, commerciële dans, tot funky-jazz, afro jazz, dancehall, streetdance en hiphop-fast

Wat neem ik mee?

In deze les draag je kleding waar jij je comfortabel in voelt en je je makkelijk in kan bewegen. Vergeet niet een fles water mee te nemen!

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Dinsdag

Start

Aantal lessen

36

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Urban Open level € 440,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

dag cursus

Scratch en Concert Blokfluitdag vanaf 18 jaar

De vloer op – korte cursus vanaf 18 jaar

Korte cursus

Dans je fit korte cursus vanaf 50 jaar

Aziatische Kalligrafie voor gevorderden vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info