Toneel – productie 13 t/m 18 jaar

Speel mee in de toneelproductie!

Wil je je als speler verder ontwikkelen en de diepte in met het werken met tekst? Word je enthousiast om een voorstelling te maken en die meerdere keren voor een publiek te spelen? Dan is de productiecursus wat voor jou!

De productieklas is voor jongeren die al enige toneelervaring hebben en graag naar een voorstelling toewerken in het cursusjaar.

Docenten

Wat leer je tijdens deze toneelcursus?

In de productieklas werk je verder aan de techniek van het toneelspelen en podiumbewustzijn. Je gaat verder door op verschillende onderwerpen zoals: personage ontwikkeling, emoties en samenspel. Op basis van verschillende teksten en monologen werk je in het bijzonder aan tekstbehandeling: hoe zorg je dat een tekst geloofwaardig is? Hoe reageer je in tekst op elkaar? Wat zeg je nu eigenlijk? Hoe bouw je de spanning in een tekst op? In het tweede deel werk je met de andere spelers vanuit een tekst toe naar een eindproductie die je meerdere keren voor publiek speelt. Naast tekst is er aandacht voor fysiek spel, en het werken vanuit muziek, decor en kostuum. 

Proefles

Wil je eerst kijken of deze cursus wat voor je is? Tot aan de herfstvakantie kun je een proefles meedoen. Meld je aan voor een proefles via dit formulier.

Wat neem je mee?

Je hoeft niets aan te schaffen of mee te brengen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

13 tot en met 18 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Vrijdag 24 september 2021

Aantal lessen

30

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Toneel - productie € 541,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Toneel – theatermaken 13 t/m 18 jaar

Toneel – basis 13 t/m 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info