Toneel basis 7 t/m 9 jaar

Speel de sterren van de hemel!

Hou je van toneelspelen en kun je er geen genoeg van krijgen? Of wil je beginnen met toneelspelen? Met spannende verhalen, leuke spelopdrachten en fantasierijke spelletjes leer je steeds meer van toneel!

Deze cursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van toneel.

Wat ga je doen in de toneellessen?

In deze toneelcursus ga je aan de slag met de basis van het toneelspelen. Je leert samenwerken, scènes maken, emoties spelen en personages ontwikkelen. Je maakt gebruik van je stem, tekst, beweging en ook stil spel. Aan de hand van verhalen, sprookjes, monsters en prinsessen creëren we nieuwe spannende werelden op het toneel. Samen ontdek je hoe je verschillende rollen kunt spelen. Fantasie en spelplezier staan in de toneellessen voorop.

De lessen vinden plaats in een groep. In het begin van het seizoen werk je vooral aan jouw toneelskills. Naarmate het seizoen vordert besteed je steeds meer tijd aan het repeteren en natuurlijk presenteren van een spetterende eindvoorstelling. 

Proefles

Wil je eerst kijken of deze cursus wat voor je is? Tot aan de herfstvakantie kun je een proefles meedoen.

Handig om te weten

Je hoeft niets mee te brengen voor deze cursus.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

7 tot en met 9 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Aantal lessen

30

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Toneel basis € 284,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Musical Kids 7 t/m 9 jaar

Musical Mini-Stars 4 t/m 6 jaar

Musical basisjaar 7 t/m 9 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info