Theatermakers werkplaats 12 t/m 20 jaar

Voor jongeren die graag hun eigen makerschap willen ontwikkelen. Die meer willen met theater dan alleen oefenen en een voorstelling maken.

Heb je al wat ervaring met acteren? Zou je jezelf verder willen ontwikkelen? Misschien wel een speciale skill willen onderzoeken? Of een bepaald talent van je verder uitproberen? Ontdek de wereld voor en achter het acteren! Wat voor acteur ben jij? We beginnen het jaar met een ‘opfriscursus’ en de basistechnieken van het acteren.

Daarna ga als echte theatermaker het onderzoek met anderen aan op de vloer. Je werkt aan je eigen theatermakerschap en komt in aanraking met verschillende spelvormen en theaterdisciplines gedurende de rest van het jaar. Zoals: fysiek theater, locatietheater, improvisatietheater, beeldend theater, stage-fighting, het schrijven van teksten, het spelen van bestaande teksten en leert vanuit je eigen fascinatie scènes te maken. In de laatste periode voor de zomer werk je toe naar een theaterproductie met elkaar, waarin je jouw talenten en skills goed kunt presenteren!.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 12 tot en met 20 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Aantal lessen

30

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Theatermakers werkplaats € 525,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Musicalproductie 12 t/m 20 jaar

Theaterproductie 12 t/m 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info