Theaterklas 18 t/m 99 jaar

In deze lessenserie kom je in aanraking met verschillende manieren van theater maken. Je onderzoekt je eigen mogelijkheden als speler, ontwikkelt je talenten en gaat samen met je medespelers veel meemaken op de vloer!

Deze toneelcursus is er voor iedereen vanaf 18 jaar met en zonder spelervaring die graag wil ervaren wat en hoe het is om te acteren. 

Waar kom je allemaal mee in aanraking tijdens deze serie lessen?

Spelen vanuit improvisatie, spelen met tekst, hoe ontwikkel je een rol. Je ontwikkelt je mogelijkheden op het gebied van beweging, stemgebruik. Beeldend theater, locatietheater, het schrijven van een dialoog, het werken vanuit een vaste tekst en het maken van eigen scènes: het komt allemaal aan bod in deze enerverende cursus! Spelplezier, humor en al spelend ontdekken staan voorop!

Van wie krijg je les?

Donderdag 18-99 jaar 19.15-20.45 uur OPEN docent Alexa

Donderdag 18-99 jaar 19.15-20.45 uur HOFSTEDE docent Kai

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 18 tot en met 99 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Aantal lessen

15

Locaties

Hofstee, OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Theaterklas € 239,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Nieuw

Schrijfverkenningen vanaf 18 jaar

Theaterproductie 18 t/m 99 jaar

Musicalproductie 9 t/m 12 jaar

Musicalproductie 6 t/m 9 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info