Teken je Dans en Stem vanaf 18 jaar

Bij het zingen en dansen raak je diepe snaren van gevoel en sensatie. Je ademhaling maakt de verbinding tussen jouw stem en de beweging. Jouw emoties krijgen ook een plek. Jouw lichaam raakt in beweging en je stem wordt bevrijd. Als je het proces ook op grote velen papier met vetkrijt neerzet is de cirkel compleet en heb je een volledig innerlijke proces volbracht.

Docenten

Deze workshopt wordt gegeven door Pnina Schupper en Jitske Bras. De workshop duurt 2,5 uur van 13.30 tot 16.00 uur. Er is een pauze halverwege de workshop.

Wat trek je aan?

Makkelijk zittende kleren waarmee je vrij kunt dansen. Je kunt op sokken of blote voeten dansen. Een extra trui of iets warms voor als je op de grond zit en eventueel een kussentje voor wanneer we langer zitten.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Vrijdag 27 augustus 2021

Aantal lessen

1

Locaties

OPEN

Instroom

Geen instroom mogelijk

Prijstabel

Teken je Dans en Stem € 35,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

VAKademie

‘De Paradijsboom – Dans Impro voor kinderen’

Dans Impro vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info