Schrijven met smaak vanaf 18 jaar

Zet de zintuigen in

We gaan het hebben over smaken en geuren. Hoe kun je zo over eten schrijven dat bij lezers het water in de mond loopt of dat ze beginnen te griezelen. Wat doet schrijven over eten met je tekst of je verhaal? Welke rol spelen tafelen en eten in de literatuur?
In deze cursus gaat het veel over de zintuigen. Over herinneringen die met geuren verbonden zijn. En hoe je dat allemaal op papier krijgt.

Een cursus voor iedereen die van lekker eten en schrijven houdt!

Deze korte cursus borduurt voort op de workshop Schrijven met Smaak die tijdens de VAKademie 2021 plaatsvond. Heb je meegedaan aan de workshop in augustus, dan sluit deze cursus mooi aan. Heb je niet meegedaan aan de workshop, laat je verrassen en inspireren.

Docenten

Wat leer je?

Na vier lessen ben je getraind in het scherper waarnemen. En schrijf je zintuigelijke teksten, een mini-culinaire autobiografie, smakelijke recepten met dito verhalen.

Wat neem je mee?

Voor de cursus heb je een pen en papier nodig.

Lesvorm

De lessen zijn in groepsverband.

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Aantal lessen

4

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Schrijven met smaak € 102,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Online

Online Qi Gong vijfdaagse vanaf 18 jaar

Kinderstrijkorkest 6 t/m 12 jaar

Korte cursus

Instapcursus Qi Gong woensdag vanaf 21 jaar

Dirigeercursus Young Maestro 12 tot 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info