Schrijfversterker vanaf 18 jaar

De onverwachte wending

Met een onverwachte wending in de tekst, verras je de lezer. Het is een manier om extra spanning of humor in je tekst aan te brengen. Bekende vormen zijn onder andere de pointe (ontknopingspunt)  aan het einde van een kort verhaal en de chute (omslagpunt) na de eerste twee strofes van een sonnet.  Toch kan je ook midden in een verhaal of zelfs in een alinea een onverwachte wending en daarmee en verrassing aanbrengen. Tijdens deze online workshop krijg je voorbeelden en achtergrondinformatie, maar je gaat vooral zelf oefenen aan de hand van korte schrijfopdrachten.

Na afloop heb je zelf ervaren hoe ene onverwachte wending uit kan pakken. En heb je extra tools in handen om op nieuwe ideeën te komen als je niet meer verder komt met je tekst.

Goed om te weten

De workshop duurt 2 uur. Van 19.30 tot 21.30 uur. Na inschrijving krijg je meer informatie om on line deel te nemen aan de Schrijfversterker. De kosten van de schrijfversterker worden automatisch afgeschreven van jouw rekening.

Lesvorm

groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Maandag

Start

Maandag 02 oktober 2023

Aantal lessen

1

Locaties

Online

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Schrijfversterker € 22,50

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Nieuw

Theaterlessen voor volwassenen vanaf 18 jaar

Saturdance vanaf 16 jaar

Codarts stageschool modern van 18 jaar

Qi Gong vanaf 21 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info