Schrijfversterker Chat GTP vanaf 18 jaar

Ben je nog steeds een echte schrijver als je gebruikmaakt van door een computer gegenereerde tekst?

Wat de rekenmachine is voor rekenen, is er nu – met tools als chatGPT – ook voor het schrijven. Net zoals de door jou opgegeven som op de rekenmachine bepaalt welke uitkomst je krijgt, hangt het antwoord van kunstmatige intelligentie ook af van jouw creatieve input. Maar hoe moet die input er uitzien? Ben je ook benieuwd naar wat deze nieuwe wereld jou als schrijver kan brengen? Tijdens de schrijfversterkers krijg je niet alleen inzichten in het potentieel van kunstmatige intelligentie, maar ook handvatten om de balans te vinden tussen enthousiasme en scepsis.

We gaan verhalen maken en ook een enkel gedicht schrijven en daar zet je chatGPT voor in. Zo verken je waar chatGPT wel of niet zo waardevol voor is en hoe je jouw schrijfvaardigheden en creativiteit kunt laten bijstaan. En hoe je de regie behoudt over jouw unieke creatie.

 

Over deze schrijfversterker

We verkennen de kansen met chatGPT binnen het schrijfproces aan de hand van oefeningen en goede voorbeelden. Daarna wordt verder ingegaan op individuele vragen en doelen die de eerste sessie naar boven komen. Tijdens de les doe je diverse opdrachten.

Belangrijk om te weten

Deze schrijfversterker is bedoeld voor schrijvers die hun horizon willen verbreden met behulp van A.I. Het is geen vereiste om een technologiewonder te zijn; een nieuwsgierige geest is alles wat je nodig hebt.

Docenten:  Jeroen de Wilde, no-code developer en automatisering en VAK docent Peet van Duijnhoven

Wat heb je nodig?

Zorg voor een (opgeladen) laptop of tablet (liefst met fysiek toetsenbord). Een mapje om uitgedeelde teksten in op te bergen is handig. De docent zorgt voor de rest.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Woensdag 25 september 2024

Aantal lessen

1

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Schrijfversterker Chat GTP € 30,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Korte cursus

Meer Creatief schrijven vanaf 18 jaar

Korte cursus

Creatief Schrijven – basis vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info