Schrijfimpuls ONLINE vanaf 18 jaar

Hou je van schrijven, maar komt het er steeds niet van? Gun jezelf dan deze kans om weer op gang te komen. Je krijgt korte schrijfopdrachten waardoor je weer meteen op ideeën komt voor verhalen, gedichten, columns of blogs.

Voor mensen die willen schrijven en daar een extra duwtje bij nodig hebben. Je krijgt korte schrijfopdrachten om verhaalideeën op te doen, afgewisseld met oefeningen en theorie in schrijftechnieken.

Wat leer je bij de cursus schrijfimpuls?

Je leert verschillende manieren van associëren, die je bij het schrijven van teksten van pas blijven komen. Naast het vrije schrijven, ga je ook heel gericht schrijven. Juist door deze afwisseling ontdek je waar je kracht en waar je inspiratie zit. En je leert de techniek afkijken bij bestaande teksten van bekende schrijvers en dichters. Denk aan stijl, spanningsboog, beeldend schrijven en perspectief.

De meeste opdrachten zijn individueel, maar soms doe je een brainstorm in een duo of in een groepje. De schrijfopdrachten worden voorgelezen en besproken in de groep. Dat gebeurt heel gestructureerd zodat iedereen er van leert. Vaak oefen je een techniek in de les en krijg je een huiswerkopdracht mee om er extra tijd aan te kunnen besteden.

Data van de lessen

De lessen zijn op vrijdagavond:

  • 1 oktober
  • 15 oktober
  • 29 oktober
  • 26 november
  • 11 december
Wat heb je nodig?

Een laptop of pc met een redelijke internetverbinding. We werken met Zoom. Tijdens de cursus schrijf je soms handmatig en soms juist op je laptop. Dat verschilt per opdracht.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Vrijdag 01 oktober 2021

Aantal lessen

6

Locaties

Online

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Schrijfimpuls ONLINE € 153,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Saturdance

Saturdance: Tap Dance vanaf 18 jaar

Kunst in de Zeventiende Eeuw vanaf 18 jaar

Free Acadamy Big Band vanaf 16 jaar

Vocaal ensemble Chiaroscuro vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info