Qi Gong miniles vanaf 21 jaar

Twee keer per week, je dag goed beginnen met Qi Gong

Heerlijk wakker worden door te ontspannen, uitrekken en ademhalen. Deze korte online lessen van 20 minuten zijn makkelijk in te passen in je dag. Je zult merken dat dit mini-momentje voor jezelf je heel goed doet. Een heerlijke start van je dag! Doe je mee?

Minilessen Qi Gong voor volwassenen

Wil je regelmatig trainen en Qi Gong inpassen in je dagritme? De minilessen helpen je je dag vanuit rust te beginnen en zijn daarnaast zeer geschikt als je veel (achter de computer) zit, of juist als je aan het herstellen bent van een ziekte en op wilt bouwen. Of gewoon als je ‘s ochtends voor je dag begint even tijd voor je zelf wilt nemen.

Wat leer je?

In deze minilessen leer je hoe je Qi Gong eenvoudig dagelijks kunt beoefenen. Je leert een aantal heerlijke Qi Gong-oefeningen waarin vloeiende bewegingen en ademhaling centraal staan. Je brengt je aandacht naar binnen naar je buik, je centrum, en maakt je hoofd helemaal leeg. Je zult merken dat je ademhaling kalmer en dieper wordt, dat je je rustiger en energieker gaat voelen, ook na de les. De rest van de dag heb je hier profijt van!

De Qi Gong mini-lessen bij De VAK kun je gewoon live vanuit huis volgen. De lessen worden in groepsverband gegeven en zijn zo opgezet dat je het hele jaar door kunt instromen. Het tegelijkertijd uitvoeren van de oefeningen zorgt voor meer focus en helpt je je alledaagse bezigheden even te vergeten.

 

Handig om te weten

Voor deze onlinelessen heb je internet nodig (je kunt contact opnemen als je ondersteuning nodig hebt met videobellen). Verder heb je een stoel nodig en genoeg ruimte om je armen naar alle kanten helemaal uit te strekken. Draag platte gemakkelijke schoenen en loszittende kleding, zoals een trainingsbroek en een shirt met lange mouwen. Houd ook een stoel en een extra vest of sjaal bij de hand.

 

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

voor alle leeftijden

Lesdagen

Dinsdag, Donderdag

Start

Dinsdag 06 september 2022

Dinsdag 07 februari 2023

Aantal lessen

32

Locaties

Online

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Qi Gong miniles € 140,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Nieuw

Digitaal tekenen en illustreren – basis vanaf 18 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen/illustreren – introductie vanaf 18 jaar

The VAK Orchestra va. 13 jaar

Nieuw

Kamermuziek 12 t/m 20 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info