Muziek op Schoot (Baby) 4 mnd t/m 1 jaar

Hoe leuk is het om met jouw kleine samen muziek te maken? Muzikaal hoef je niet te zijn. De docent wijst jou de weg. Samen maken jullie de muziek en bewegen op de muziek mee.

Deze les is voor iedereen die voor een kleintje vanaf 4 maanden tot een jaar zorgt en samen muziek wil maken. Jij en het kindje doen samen mee aan de lessen. In de lessen krijg je stof mee om thuis ook te kunnen zingen en spelen.

Zittend op de grond zingen we samen en maken we muziek met instrumenten geschikt voor kinderhandjes. We zwaaien, stampen en klappen mee met de muziek. Voor een rustmoment luisteren we alleen naar een liedje. Alle liedjes zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen en hun belevingswereld. Het zijn liedjes die je al kent van vroeger, maar ook liedjes over de dagelijkse gang van zaken. Zoals aankleden, naar bed gaan en eten.

In eerste plaats is de les natuurlijk een feestje voor iedereen die meedoet. Maar al spelend wordt de taal- en de sociale ontwikkeling van het kind gestimuleerd. Door samen te zingen en te spelen bouw je een band op. De liedjes kun je ook thuis zingen, bijvoorbeeld bij het verschonen of naar bed brengen. Een vast liedje bij een vast ritueel zorgt voor herkenning en een gevoel van veiligheid.

Wat moet ik meenemen?

Voor deze cursus hoef je niks mee te nemen.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 4 maanden tot 1 jaar oud

Lesdagen

Zaterdag

Start

Zaterdag 15 januari 2022

Aantal lessen

8

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Muziek op Schoot (Baby) € 51,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Saturdance

Saturdance: Tap Dance vanaf 18 jaar

Kunst in de Zeventiende Eeuw vanaf 18 jaar

Binnenkort nieuwe startdatum

Zingend herstellen van Covid vanaf 18 jaar

Free Acadamy Big Band vanaf 16 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info