Musicalproductie 9 t/m 12 jaar

Heb je al eerder musicalles gevolgd? Dan ben je welkom bij de productiegroep!

De eerste weken ga je aan de slag met het verder ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten. Je werkt met verschillende docenten aan zang, dans en toneelspel en samen werk je uiteindelijk naar een voorstelling toe. Het leuke is… jij mag daarin meedenken! Ook waar het jouw rol betreft mag je meedenken wat je graag zou willen spelen. Het wordt een voorstelling van en voor iedereen. Doe je mee?

Wat ga je doen?

Toneel: Je speelt een rol door gebruik te maken van tekst, stem en lichaamstaal. Je gaat werken aan verschillende technieken: zoals emoties, rolontwikkeling en de 5 W’s en maakt alleen of samen met anderen scènes. Daarnaast leer je steeds vaker voor een publiek te spelen, hen mee te nemen in je verhaal en met zelfvertrouwen op het podium te staan.

Zang: Je ontwikkelt je stem door middel van zangtechniek, solozang, samenzang, meerstemmig zingen en het zelf schrijven van liedjes. Samen met anderen leer je een boodschap of verhaal goed over te brengen naar het publiek door middel van zang.

Dans: Naast het verder werken aan je danstechniek, modern/jazz/show en improvisatie opdrachten leer je hoe bewegingen kan inzetten om je verhaal te vertellen. Door bewust gebruik te maken van je lichaam, bewegingen en verschillende dansstijlen, versterk je het verhaal van scènes en liedjes. We werken aan solo’s en dansen met de groep. Je krijgt richtlijnen en inspiratie hoe je zelf een dans kunt maken.

Over de lessen

De musicallessen zijn groepslessen. Iedere discipline (toneel, zang, dans) krijg je van een aparte docent. Tijdens de lessen werk je aan je optredens: Je werkt aan een eigen voorstelling begin 2025 én je werkt mee aan een GROTE ZAALproductie die in mei wordt gespeeld.

Van wie krijg je les?

Donderdag 8-13 jaar 16.30-18.30 uur docenten Pnina, Mariska, vacature

Vrijdag 9-12 jaar 17.00-19.00 uur docenten Jitske, Katelijn, vacature

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 9 tot en met 12 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Aantal lessen

30

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Musicalproductie € 525,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

In de Hofstee

Musicalklas 9 t/m 12 jaar

Theaterproductie 9 t/m 12 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info