Musicalklas 9 t/m 12 jaar

Hou je van de combinatie van dansen, zingen en toneelspelen? Bij musical leer je het allemaal!

Kruip in de rol van jouw idool, bedenk een eigen personage of speel een Disneyfiguur en breng deze rol tot leven! Je leert acteren, zingen en dansen en ook de combinatie van deze 3 theatervakken. We gaan werken vanuit improvisatie, vaste teksten en gaan met jouw ideeën aan de haal om een leuke presentatie te maken aan het einde van het schooljaar voor familie en vrienden! Na deze cursus kun je door naar de musical productiegroep.

Wat ga je doen?

Toneel: Je speelt een rol door gebruik te maken van tekst, stem en lichaamstaal. Je leert verschillende theatertechnieken en maakt alleen of samen met anderen scènes. Daarnaast leer je steeds meer voor een publiek te spelen en met zelfvertrouwen op het podium te staan.

Zang: Je gaat op zoek naar jouw stem en de bijpassende emotie, die bij de verschillende personages passen. Er is aandacht voor zangtechniek, solozang, samenzang, meerstemmig zingen. Samen met anderen leer je je verhaal aan het publiek te vertellen door middel van zang.

Dans: Naast het oefenen van danstechniek, modern/jazz/show en improvisatie opdrachten leer je hoe bewegingen te gebruiken om een verhaal te vertellen. Door bewust gebruik te maken van je lichaam, bewegingen en verschillende dansstijlen, versterk je het verhaal van scènes en liedjes. We werken aan solo’s en dansen in groepjes. Je krijgt richtlijnen en inspiratie hoe je zelf een dans kunt maken.

Van wie krijg je les?

 Docenten Emma, Mariska en Kai.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 9 t/m 12 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Aantal lessen

30

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Musicalklas € 525,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Musicalproductie 9 t/m 12 jaar

Theaterproductie 9 t/m 12 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info