Musical Teenz 10 t/m 12 jaar

Word je blij van dansen, zingen en toneelspelen? Bij musical leer je het allemaal!

Kruip in de rol van die fantastische filmster, een geheimzinnige spion, de gemene schurk of een Disneyfiguur en breng dit personage  tot leven.  Je werkt met verschillende docenten aan zang, dans en toneelspel en samen werk je naar een voorstelling toe. Het leuke is… jij mag daarin meedenken! Met de docenten en de groep maak je een verhaal, verzin je het thema en de personages en zoek je liedjes uit die bij het verhaal passen. Het wordt een voorstelling van iedereen. Tot slot laten jullie het eindresultaat aan het publiek zien in OPEN. 

Over de lessen 

De musicallessen zijn groepslessen. Je krijgt les van Hille en Pnina. Tijdens de lessen werk je aan een voorstelling. Twee keer per jaar, rond de kerst en richting het einde van het seizoen, treed je met de groep op in OPEN. Daarna is er voor de hele groep afsluitende les. 

Wat doe je aan en neem je mee?

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kan bewegen (geen spijkerbroeken of iets wat daarop lijkt), een elastiekje voor je haar, een flesje water en zwarte binnen schoenen waar je goed op kunt dansen en draaien. 

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 10 tot en met 12 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Donderdag 21 september 2023

Aantal lessen

30

Locaties

Hofstee

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Musical Teenz € 384,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Codarts stageschool modern van 18 jaar

Qi Gong vanaf 21 jaar

Nieuw

Qi Gong vanaf 50 jaar

Nieuw

Danstraining vanaf 50 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info