Musical Kids 7 t/m 9 jaar

Bij musical leer je het allemaal! 

Hou je van zingen, dansen én acteren? Bij musical leer je het allemaal! In 1 uur tijd krijg je afwisselend les in de disciplines toneel, theaterzang en theaterdans van 1 musicaldocent. 

Elk kind krijgt de aandacht die het verdient en gaat stralen als nooit tevoren. 

 

Musicalles voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar

Deze cursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van musical en zijn musicalskills wil ontwikkelen. 

Wat ga je doen in de musicallessen? 

Op een speelse manier ga je verschillende opdrachten uitvoeren. Dans-, zang- en toneeloefeningen worden gecombineerd, waardoor je leert je fantasie, je stem en je lijf goed te gebruiken. Samenspelen of juist iets alleen doen, oefenen we allebei. Is het spannend? Dat is helemaal niet erg. 

 

Toneelspelen
Je leert je in te leven in verschillende situaties en rollen en speelt scènes. Je maakt o.a. gebruik van kostuums en attributen. Daarnaast leer je steeds meer hoe je voor een publiek speelt.

Theaterzang 

Je zingt verschillende liedjes en er is aandacht voor solozang, samenzang en meerstemmig zingen. Spelenderwijs leer je gebruik te maken van je stem en hoe je deze in kunt zetten in verschillende rollen en scènes.  

Theaterdans 

Je leert lekker vrij te dansen, allerlei verschillende moves en mag zelf dansen verzinnen. Je onderzoekt verschillende bewegingsstijlen en hoe je een verhaal en emoties kunt laten zien in dans en beweging. Daarnaast maak je op verschillende manieren gebruik van de ruimte.

Proefles

Wil je eerst kijken of deze cursus wat voor je is? Tot aan de herfstvakantie kun je een proefles meedoen. Meld je aan voor een proefles via dit formulier.

Wat moet ik meebrengen?

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kunt bewegen. Ben je bang om uit te glijden, ga dan op blote voeten of trek binnenschoenen aan.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 7 tot en met 9 jaar

Lesdagen

Donderdag

Start

Donderdag 21 september 2023

Aantal lessen

30

Locaties

Hofstee

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Musical Kids € 384,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Wie gaat de cursus betalen?

Geef een geldige geboortedatum op

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Musical Mini-Stars 4 t/m 6 jaar

Musical basisjaar 7 t/m 9 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info