Musical 7 t/m 9 jaar

Bij musical leer je het allemaal! Breng je rol tot leven en ontwikkel je musicalskills

Hou je ervan om in de rol te kruipen van een fantastische filmster, een geheimzinnige spion, of een strenge juf, dan is musical echt iets voor jou. Je volgt afwisselend les in de disciplines toneel, zang en dans en werkt naar een presentatie of voorstelling toe. 

Deze cursus is voor iedereen van 7 tot en met 9 jaar die enthousiast wordt van musical en zijn musicalskills wil ontwikkelen.

Docenten

Wat ga je doen in de musicallessen?

Toneel Stap voor stap leer je toneelspelen. Je maakt gebruik van je stem, tekst, beweging en ook stil spel. Samen ontdek je hoe je verschillende rollen kunt spelen. Fantasie en spelplezier staan voorop.

Zang Spelenderwijs ontdek je wat je allemaal kan met je stem en hoe je deze in kan zetten in verschillende personages. Je zingt verschillende liedjes en er  is aandacht voor solozang, samenzang, meerstemmig zingen en het zelf schrijven van liedjes.

Dans Je leert  vrij te bewegen, leert allerlei verschillende moves, die je vervolgens in kunt zetten om  verhalen en emoties in een dans te laten zien. We werken aan solo’s en dansen in groepjes. Je krijgt richtlijnen en inspiratie hoe je zelf een dans kunt maken.

Het eerste deel van het seizoen werk je voornamelijk aan je spel-, dans- en zangtechniek. Naarmate het seizoen vordert, besteed je steeds meer aandacht aan het samenbrengen van de drie disciplines, het repeteren en natuurlijk het presenteren van de eindvoorstelling. 

 

Over de lessen

In de musicalles werk je met een groep leeftijdsgenootjes. Iedere discipline (toneel, zang en dans) krijg je van een aparte docent.

Proefles

Wil je eerst kijken of deze cursus wat voor je is? Tot aan de herfstvakantie kun je een proefles meedoen. Meld je aan voor een proefles via dit formulier.

Wat doe je aan en neem je mee?

Lekker makkelijk zittende kleding waar je goed in kan bewegen (geen spijkerbroeken of iets wat daarop lijkt), een elastiekje voor je haar, een flesje water (als je wil) en zwarte binnenschoenen waar je goed op kunt dansen en draaien.

Goed om te weten!

Op woensdagmiddag duurt die les 15 minuten langer. Tijdens deze les is er een pauze van 15 minuten om wat te eten en te drinken.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 7 tot en met 9 jaar

Lesdagen

Woensdag, Vrijdag, Zaterdag

Start

Aantal lessen

31

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Musical € 526,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Volgeboekt

Musical Kids 7 t/m 9 jaar

Musical Mini-Stars 4 t/m 6 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info