Moderne dans – ChoreoLab 12 t/m 18 jaar

Leer en dans choreografieën met choreolab

Heb jij een stevige basis in Moderne dans? Wil je choreografieën leren en deze uitvoeren in voorstellingen op verschillende locaties? Schrijf je dan in voor de danscursus ChoreoLab!

ChoreoLab is voor gemotiveerde dansers vanaf 12 jaar die al een stevige basis in moderne dans hebben en op zoek zijn naar meer uitdaging in het leren en ontwikkelen van choreografieën. Daarnaast wil je graag onderdeel zijn van een groep die veel op het podium te vinden is.

Docenten

Wat leer je?

In het eerste deel van de les ga je dieper in op de technieken vanuit de moderne dans. Je gaat op zoek naar de uitdaging in de hoogtes en laagtes, spanning en ontspanning en flow. In het tweede deel van de les leer je tools om je als danser verder te ontwikkelen en word je onderdeel van het maakproces van choreografieën. Na het maakproces treden we op met het gemaakte materiaal op verschillende podia. We dansen voorstellingen op verschillende locaties zowel binnen als buiten.

Wat neem ik mee?

Voor de lessen raden we het aan om gemakkelijk zittende danskleding aan te trekken. Daarnaast dans je op sokken of blote voeten.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

van 12 tot en met 18 jaar

Lesdagen

Zaterdag

Start

Aantal lessen

30

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Moderne dans - ChoreoLab € 408,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Nieuw

Journalistiek schrijven (fysiek/online) vanaf 18 jaar

Nieuw

Jeugd Strijkorkest #awesomestrings 13 t/m 25 jaar

Schrijven met smaak vanaf 18 jaar

Qi Gong-basis korte cursus (donderdag) vanaf 21 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info