Master your violin 12 t/m 15 jaar

Wij zien binnen De VAK veel kinderen met muzikaal- en viooltalent. Om dit talent op een leuke manier een steuntje in de rug te geven, bieden wij -viooldocenten aan De VAK centrum voor de kunsten- een nieuw en aanvullend programma aan in de vorm van kindermasterclasses.

Iedereen die ervoor voelt om te werken aan zijn violistische kwaliteiten is welkom! Wij verwachten alleen een goede motivatie en concentratie.”

In een reeks van vier bijeenkomsten krijgen kinderen de kans om onder professionele begeleiding samen met leeftijdgenoten te werken aan belangrijke violistische technieken en aan samenspel. Dit verbetert de technische basis van het vioolspel, het ontlast en stuurt het oefenen thuis, het relativeert de moeilijkheid van het vioolspelen, het geeft plezier van samen musiceren en werkt de ontwikkeling van muzikaliteit in de hand.

Let op: Vanwege de korte duur van deze cursus is een proefles niet mogelijk.

Lesvorm

Leeftijd

Lesdagen

Zaterdag

Start

Zaterdag 30 oktober 2021

Zaterdag 15 januari 2022

Zaterdag 26 maart 2022

Aantal lessen

4

Locaties

OPEN

Instroom

Geen instroom mogelijk.

Prijstabel

Master your violin € 20,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Master your violin 8 t/m 11 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info