Het Vermeer van Delft vanaf 18 jaar

Het is het jaar van Vermeer. Vermeer is overal in Nederland, maar natuurlijk helemaal in Delft. Wie is die beroemde Delftenaar? En wat weten wij over zijn werk? Alexandra Oostdijk, directeur van Museum Paul Tetar van Elven en rondleider in het Rijksmuseum, vertelt je tijdens haar lezing de ins en outs van het werk en leven van deze beroemde Delftse schilder.

 

Nog meer Vermeer…

In het Rijksmusuem zijn maar liefst 28 werken van de Delftse meester te zien. Van over de hele wereld brengt het Rijksmuseum Vermeers schilderijen van over de hele wereld samen. Zeven doeken zijn voor het eerst in Nederland te zien zijn, zoals Brieflezend meisje aan het venster en Dame en dienstmeid. 

In het Prinsenhof in Delft vindt gelijktijdig een tentoonstelling over het Delft van Vermeer plaats en in museum Paul Tetar van Elven is in mei de beroemdste vervalsing van Vermeer te zien (Van Meegerens Emmaüsgangers).  

De lezing van Alexandra wordt meerdere keren op diverse data gegeven. Kijk hieronder voor de data en tijden. Aanmelden verplicht.

Lesvorm

Groepsbijeenkomst

Leeftijd

Vanaf 18 jaar

Lesdagen

Vrijdag

Start

Vrijdag 21 april 2023

Vrijdag 12 mei 2023

Vrijdag 26 mei 2023

Aantal lessen

1

Locaties

OPEN

Instroom

Geen instroom mogelijk

Prijstabel

Het Vermeer van Delft € 15,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

No data was found

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info