Fotografiecursus – vervolg vanaf 16 jaar

Wil jij een goede portretfotograaf worden?

De opzet van deze vervolgcursus fotografie is leerzaam en prikkelend. Het programma is rijkelijk voorzien van grote en kleine opdrachten. Als fotograaf ga je je in deze acht lessen verder verdiepen in de fotografie. Je leert meer seriematig te werken en verse prikkels zullen ervoor zorgen dat je de opdrachten met plezier gaat maken. Vanzelfsprekend is er net als in de basiscursus een praktijkdag ingeroosterd.

 

Fotografiecursus voor gevorderden

Deze cursus is geschikt voor mensen die de basiscursus fotografie hebben gevolgd en zich verder willen ontwikkelen.

Wat leer je tijdens de vervolgcursus fotografie?

Veel leermomenten ontstaan tijdens het bespreken van de foto ‘s. Het kijken naar foto ‘s en hoe anderen het doen gebeurt in de groep. Elke les krijg je één of twee opdrachten mee. Sommige opdrachten moet je de volgende les inleveren, over andere opdrachten mag je langer doen. Ik, als jouw docent geef presentaties over o.a. landschaps/sociale/documentaire en portret fotografie.

 

Flitstechnieken

Heb je een externe (losse) flitser…neem die mee! Geen externe flitser? Geen nood! Met de pop-up flitser bovenop je camera kan je ook prachtige resultaten bereiken.

Let op!

Voor de cursus fotografie is een proefles niet mogelijk.

Wat moet ik meenemen?

Neem jouw camera waarop je handmatig je sluitertijd en diafragma kan instellen mee naar de lessen. Neem ook je handleiding van je camera mee! Niet alleen als je vragen hebt over jouw camera, maar ook omdat je in sommige lessen kleine opdrachtjes krijgt die je moet maken. Je hoeft de foto’s die je maakt voor de opdrachten niet af te (laten) drukken maar neem ze mee op een usb-stick.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 16 jaar

Vrijdag, Zaterdag

Lesdagen

Start

Aantal lessen

8

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Fotografiecursus - vervolg € 198,00
Op deze cursus kan op dit moment niet ingeschreven worden.

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Nieuw

Schrijfverkenningen vanaf 18 jaar

Theaterproductie 18 t/m 99 jaar

Musicalproductie 9 t/m 12 jaar

Musicalproductie 6 t/m 9 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info