Durven Dichten Doen! vanaf 18 jaar

Een goed gedicht schrijven: moeilijk of eng? Welnee: kwestie van durven en van doen. Met deze cursus gaat het moeilijke en enge er gauw af. Beetje spannend misschien om te zien wat je nu weer durfde te schrijven en wat de medecursisten ervan vinden.

Plezier in schrijven en creativiteit staan voorop. En je leert ook nog veel: dat er verschillende inspiratiebronnen; dat er meer middelen zijn dan alleen rijm om een tekst tot een gedicht te maken; dat er veel manieren zijn om een gedicht te beginnen. Dat er allerlei soorten gedichten zijn voor diverse gelegenheden: rake, lieve, gekke, troostende, humoristische, ontroerende enz. Kortom: dichten = durven = gewoon doen!

In de les krijg je korte schrijfoefeningen en –opdrachten. Daarmee maak je een eerste versie van een gedicht. Thuis maak je het gedicht af in je eigen tijd en tempo. Je neemt het gedicht volgende les mee en dan bespreken we met elkaar de resultaten. Je krijgt en geeft constructieve feedback. En ook dat leer je.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Lesdagen

Woensdag

Start

Woensdag 04 oktober 2023

Aantal lessen

8

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Durven Dichten Doen! € 295,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

Codarts stageschool modern van 18 jaar

Qi Gong vanaf 21 jaar

Nieuw

Qi Gong vanaf 50 jaar

Nieuw

Danstraining vanaf 50 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info