Dolce e forte vanaf 15 jaar

Samen zingen van licht klassiek tot jazz/pop- en musicalrepertoire

Nu eens lieflijk, zacht en zoet, dan weer dynamisch, luid en krachtig. Maar altijd spannend. Het nieuwe vrouwenensemble van De VAK, dat onder leiding staat van Tamara Obreskova is een kleinschalig ensemble waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. In dit ensemble zing je een zeer gevarieerd repertoire van lichte muziek tot de lichte klassiek. We hebben een vaste pianobegeleider die regelmatig aanwezig is tijdens de lessen. We treden regelmatig op en ook dan is hij onze vaste begeleider. Niet alleen de kwaliteit en ontwikkeling maar ook het plezier in het samen zingen zijn de pijlers van dit ensemble.

 

Voor gevorderde zangeressen

Het ensemble staat open voor dames vanaf 15 jaar en ouder. Je bent een zangeres met ervaring en kunt bladmuziek lezen.

Docenten

Wat leer je tijdens de ensemblelessen?

Natuurlijk leer jij tijdens de cursus meer over je eigen stem en je werkt ook aan je zangtechniek. Daarnaast nemen we partijen door en werken we aan de verschillende stijlen van de stukken. We besteden absoluut aandacht aan dynamiek, zangplezier en de presentatie. Ook gaan we, hoe raar dat ook klinkt, leren wat we tijdens het zingen vooral niet moeten doen. Samen zingen in een kleinschalig ensemble geeft je meer energie en je leert nieuwe zangers van Delft op een hoger niveau kennen.

Wij zijn op zoek naar jou

Voor Dolce e Forte zoek wij een  alt/sopraan. Wij missen dit stemgeluid nog in onze groep. Ben jij een gevorderde zangeres? Heb je ervaring en kun je bladmuziek lezen? En vindt je het ook nog eens leuk om af en toe op te treden? Meld je dan nu aan!

Wat moet ik meenemen?

Ervaring en een goed humeur.
Jij krijgt de bladmuziek per mail toegestuurd en eventuele partijenbestanden. Een mapje om de bladmuziek in te stoppen krijg je van ons.

Lesvorm

Groepsles

Leeftijd

vanaf 15 jaar

Lesdagen

Dinsdag

Start

Dinsdag 30 augustus 2022

Aantal lessen

18

Locaties

OPEN

Instroom

Instromen is het hele seizoen mogelijk.

Prijstabel

Dolce e forte € 370,00

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Wie gaat de cursus betalen?

Het is alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen.

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht

Cursussen die je misschien ook leuk vindt

VAKademie

De grote vakantieverhalen-mix 8 tot 10 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen en illustreren – basis vanaf 18 jaar

Nieuw

Digitaal tekenen/illustreren – introductie vanaf 18 jaar

VAKademie

Zomerspecial dansen & tekenen vanaf 18 jaar

Wat zijn onze media voorwaarden?

De VAK laat regelmatig fotoreportages maken van cursussen, voorstellingen en uitvoeringen. De foto’s kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden op de website, cursusbrochure, etc. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaart de cursist of zijn of haar wettelijk vertegenwoordiger akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Meer info